Skip to main content

Lars Lerins Sandgrund med Alsters Herrgård

På denna trevliga endagsresa besöker vi Värmland och två intressanta och aktuella besöksmål. Vi startar med Lars Lerin och hans utställning på Sandgrund i centrala Karlstad. Sedan beger vi oss ut mot Alsters Herrgård, Gustaf Frödings minnesgård.

Dagsprogram

Efter uppsamling beger vi oss norrut mot Karlstad. Vi gör ett trevlig fika stopp vid Kristinehamns hembygdsgård, fika på egen hand. Här finns ett litet och intressant museum och utanför flera små mysiga stugor från förr. Sedan åker vi in till Karlstad och Sandgrund, där Lars Lerin har sin utställning. Här får vi en guidade visning och får sedan möjlighet att själva gå runt och titta på hans utställning.

Därefter beger vi oss mot Alsters Herrgård, Gustaf Frödings minnesgård. Vi startar med en god lunch tillsammans innan vi får en guidad visning och höra mer om Frödings leverne. Finns även tid att ta en promenad i parken mellan lunch och visning. Passa på och ta en fika på egen hand innan vi lämnar Alster. Sedan tar bussen oss åter mot våra hemorter igen.   

Karta

Resekalender
11/2Skidresa Kirchberg in Tirol, Hotel Zentralfrån 9 195:-
16/2Ullaredfrån 200:-
21/2Cinderella - måndagfrån 495:-
23/2Ullaredfrån 200:-
25/2Shopping Burg från 1 590:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara