Skip to main content

Så som i himmelen med Cinderella

Följ med till Stockholm och se den hyllade musikalen "Så som i himmelen", efter föreställningen njuter vi av en härlig kryssning på Ålandshav.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Cinderella

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för lite frukost hinner vi med innan vi är framme i Stockholm och Oscarsteatern. Väl på plats är det dags att njuta av den hyllade musikalen "Så som i himmelen", i den stjärntäta ensambeln hittar vi bland annat Malena Ernman, Anders Ekborg och Christopher Wollter. Läs mer om musikalen här.
När föreställningne är över sitter vi åter upp i bår buss och tar oss den korta biten ner till Stadsgården i Stockholm. Vi checkar in på nöjeskryssaren Cinderella, som avgår dagligen kl 18.00. Ombord letar vi upp våra trevliga hytter, och samlas därefter för gemensam middagbuffé. I resans pris ingår fartygets fantastiska Vikingbuffé med öl/vin/läsk/kaffe. Under kvällen skålar vi i vår välkomstdrink och njuter av underhållning från vår kryssningsvärd i Etagé

Dag 2: Kryssning Cinderella – Stockholm – Hemorten

Frukostbuffén står uppdukad och därefter ses vi i konferensavdelningen, här samlas vi under några timmar och får höra på en genomgång av 2020 års katalog.  Efter detta har vi tid till att shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken och att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 15.15. Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

För artistlista tryck här:

Karta

Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara