Skip to main content

Stockholm med "Rain Man" på Oscarsteatern - 2 dagar

Följ med oss till Stockholm och se publiksuccén Rain Man, baserad på den fyrfaldiga Oscarsbelönade filmen från 1988.

Dagsprogram

Dag 1

Efter uppsamling och ett stopp för lite mat når vi Stockholm fram på tidig eftermiddag. Vi checkar in på hotell Scandic Norra Bantorget som ligger några hundrameters promenad från Oscarsteatern.
Vi får tid för en middag på egen hand innan vi 19.30 ska infinna oss på Oscarnsteatern för att njuta av Rain Man. Efte föreställningens slut tar vi oss på egen hand åter till vårt hotell.

Dag 2

Vi äter frukost på vårt hotell och har sedan lite tid för en prommenad i vår huvudstad innan vi strax efer lunch åter tar bussen mot våra respektive hemorter.

 

Information om föreställningen

Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under sitt vuxna liv hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror Raymond Babbitt (Robert Gustafsson). Brodern, som står under en förvaltare, bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter, som vissa med autism, savant-egenskaper d.v.s. hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas, där han tänker dra nytta av Raymonds särskilda egenskaper och länsa kassorna på Casinon.

Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan så växer sig kärleken stark mellan dem i denna FEELGOOD-föreställning.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2022-02-05Scandic Norra Bantorget, StockholmMer än 81 995:-BokaMer information

Hotell

Scandic Norra Bantorget, Stockholm
Scandic Norra Bantorget, Stockholm
Centralt i Stockholm ligger vårt hotell Scandic Norrabantorget. Läs mer om hotellet här...
Resekalender
1/12Ullaredfrån 200:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara