Skip to main content

En vinterkväll med Peter Jöback i Göteborg

När vi närmare oss julen så bjuder Peter Jöback in till en ginistrande vinterkväll på Scandinavium i Göteborg!

2002 släppte Peter Jöback succéalbumet ”Jag kommer hem igen till jul”, som har blivit en given del i de flesta svenska hem. Albumet har sålt över 600 000 fysiska exemplar och har över 10-tals miljoner streams årligen. 2019 kom filmen med samma namn, där Peter själv spelade huvudrollen.

Nu ger sig Peter ut på sin första julturné sedan 2009. Det blir en poetisk och storslagen show som ger upphov till både eftertanke, glädje och definitivt till en varm gemenskap. Välkommen till en krispig, gnistrande högtidskväll i gemenskap med den allra bästa musiken.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Göteborg

Efter uppsamling tar vi oss ner till Göteborg och checkar in på vårt centralt belägna hotell Scandic Crown. Efter några timmars fritt med tid för lite middag på egen hand tar vi bussen den korta biten bort till Scandinavium. 19.30 kliver sedan Peter Jöback upp på scen för en oförglömlig julkonsert. Här får vi njuta av tonerna till klassiker som "Jag kommer hem igen till jul" och mycket mer. Läs mer om föreställning här.

Dag 2 Göteborg - Hemorten

Dagen inleds med en god frukost på vårt hotell. Sen har vi gott om tid att både hinna med lite shopping och lunch i Göteborg innan vi framåt 16.00 åter tar plats i vår buss för att ta oss hem till våra respektive hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2023-11-24Scandic Crown, GöteborgMer än 82 495:-BokaMer information

Hotell

Scandic Crown, Göteborg
Scandic Crown, Göteborg
Ett stenkast från centralstationen i Göteborg hittar vi Scandic Crown. Här har vi ett bra utgångsläge för att njuta av staden! Läs mer om hotellet här...
Resekalender
3/6Cinderella - lördagfrån 795:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara