Skip to main content

Nyårskryssning till Helsingfors

Fira in det nya året med en nyårskryssning till Helsingfors. Ombord på Gabriella väntar gourmetmat, dans och shower på nyårsafton. Dessutom kan du fortsätta nyårsfirandet med en heldag i Helsingfors!

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling tar vår buss oss norrut, och innan vi anländer till Stockholm har vi hunnit med en matpaus och bensträckare på lämpligt ställe. Viking Lines stora fartyg avgår från Stadsgårdskajen kl 16.30, och väl ombord och installerade i våra hytter väntar denna första kväll en gemensam buffé. I priset ingår även dryck såsom öl/vin/läsk och kaffe. Resten av kvällen är fri, kanske någon vill ta en svängom i nattklubben eller varför inte besöka taxfree-butiken ombord?

Dag 2: Helsingfors

Dagen startar med en stärkande frukostbuffé innan det är dags att kliva iland. För den som vill ordnas en rundtur med buss och lokalguide under förmiddagen. Därefter finns gott om tid att på egen hand ta njuta av nyårsafton i Helsingfors. Vi kan även rekommendera ett besök på Salutorget, Senatstorget och kanske Domkyrkan innan det åter är dags att ta sig ombord. Fartyget lämnar Helsingfors kl 17.30 och nu återstår ytterligare en trevlig kväll ombord.
På kvällen ingår en nyårsbuffé, för den som vill kan man boka till en trerätters nyårsupé med ett vinpaket istället.  

Dag 3: Stockholm – Hemorten

Frukost ombord innan vi åter är på svensk mark. Nu återstår bara hemresan till våra respektive hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
30/12Viking LineRing oss på 0511-34 66 60 för att boka2 295:-Ring oss på 0511-34 66 60 för att bokaMer information

Hotell

Viking Line
Viking Line
På många av våra resor reser vi med Ålandsbaserade rederiet Viking Line. Njut av god mat, trevlig underhållning och taxfree priser. OBS ID-kontroller På samtliga av Viking Lines resor måste man kunna...
Resekalender
7/12Cinderella - Lördagfrån 995:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara