Skip to main content

Moulin Rouge på Chinateatern

Baz Luhrmans Oscarsbelönade film Moulin Rouge tog världen med häpnad för drygt tjugo år sedan. Musikalversionen har erövrat både London och New York och under hösten kommer den äntligen till Stockholm och Chinateatern. Det blir teaterns mest spektakulära och påkostade föreställning någonsin då teatern förvandlas till den mytomspunna nattklubben Moulin Rouge.

Den passionerade kärlekshistorien utspelar sig i 1890-talets Paris under den La Belle Epoque då den unga och förväntansfulla poeten Christian prövar lyckan i huvudstaden. Han blir förälskad i klubbens stora stjärna Satine som besvarar hans kärlek. Klubbens ägare Harold Zidler ser dock hellre att hon blir älskare till den hänsynslösa Greven av Monroth för att rädda klubbens dåliga ekonomi.

Moulin Rouge! The Musical är en explosion av intryck för alla sinnen med färgsprakande kostymer och förförisk scenkonst. Den innehåller några av musikhistoriens största hits från legendariska artister som David Bowie, Queen, Elton John, Madonna, Sting och Elvis Presley. Medverkar gör bland annat Morgan Alling, Andreas Wijk och Marsha Songcome.

Dagsprogram

Dag 1. Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling reser vi till Stockholm med stopp för fika och lunch utmed vägen. Vi anländer till centrala Stockholm under eftermiddagen och checkar in på Hotel Birger Jarl. Efter några timmars fritid och tid för en tidig middag samlas vi och beger oss till Chinateatern där musikalen startar 19.30. Efter showen är slut är det cirka 20 minuters promenad till vårt hotell.

Dag 2. Stockholm – Hemorten

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell. Vid lunchtid reser vi hemåt och når våra hemorter under eftermiddagen och kvällen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2023-10-14Birger Jarl, StockholmMer än 81 390:-BokaMer information

Hotell

Birger Jarl, Stockholm
Birger Jarl, Stockholm
Eleganta Hotel Birger Jarl ligger 300 meter från tunnelbanestationen Rådmansgatan och Stockholms observatorium. Här erbjuds traditionella svenska rätter och gratis Wi-Fi. Alla de individuellt utformad...
Resekalender
3/6Cinderella - lördagfrån 795:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara