Skip to main content

Malmö med Köpenhamn - Julmarknad

Följ med oss på en mysig veckoslutsresa då vi bor två nätter i Malmö - men även besöker Köpenhamn. Vi tar bussen över Öresundsbron till den danska huvudstaden under lördagen, får känna av den danska julstämningen och har även möjlighet att besöka julmarknaden på Tivoli. En härlig kombinationsresa i denna storstadsregion.

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Malmö

När vi tagit plats i bussen så beger vi oss mot Malmö, stopp för fika eller lunch utmed vägen. Väl i Malmö checkar vi in på vårt hotell för två nätter. Resten av dagen är fri tid att spendera i Malmö, här finns mycket spännande att uppleva, och många restauranger finns inom gångavstånd då vi bor centralt.  

Dag 2: Dagstur till Köpenhamn

Efter frukost så kan dom som vill följa med över till Köpenhamn. Här får vi fri tid att besöka denna härliga stad med sin ”dejliga” stämning. Shopping utmed Ströget eller kanske en promenad ner till Nyhavn kan passa bra, så vi får känna av den danska julstämningen. Dessutom rekommenderar vi ett besök på Tivoli där det pågår julmarknad. Vi har hela dagen i Köpenhamn och reser framåt sen eftermiddag tillbaks mot Malmö för middag på egen hand. För den som vill så kan man stanna lite längre och själv ta tåget tillbaks till Malmö.

Dag 3: Malmö – Hemorten

Efter frukost beger vi oss norrut mot våra hemorter, efter en trevlig helg tillsammans.

Karta

Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara