Skip to main content

Extra pris, Shoppingweekend i Lübeck

Vi tror att Du liksom vi saknar möjligheten att resa… Därför planerar vi nu för sommar och höst och har här ett toppenerbjudande till dig som vill ha något att se fram emot! En weekendresa till den tyska Hansastaden Lübeck i höst, som lockar med tysk gemytlighet och prisvärd shopping.  Boka och betala NU, så får du hela 500:- rabatt!!

Unna dig en mysig weekend i Lübeck, och denna resa innehåller förutom massor av shopping egen tid i den vackra Hansastaden.   

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Lübeck

Efter uppsamling tar vi oss söderut och via Danmark och över till Tyskland. Vi stannar till vid någon gränshandel innan vi kör den sista biten till vårt hotell i Lübeck, där vi checkar in och har sedan kvällen fri för egna strövtåg i den mysiga Hansastaden.

Dag 2: Lübeck

Efter frukost tar vi bussen ut till Citti, det stora varuhuset som förutom erbjuder shopping av div drycker har massor av trevliga affärer som väl är värda ett besök. Resten av dagen tillbringar vi på egen hand i den trevlig staden Lübeck.  

Dag 3: Lübeck – Hemorten

Frukost och därefter är det dags att ta plats i vår buss som tar oss hem till våra respektive uppsamlings orter. Vi gör självklart stopp för kaffe och lunch både på ut och hemresan.

Karta

Hotell

Wyndham Aquamarina, Lübeck
Wyndham Aquamarina, Lübeck
Strax utanför centrala Lübeck ligger Wundham Aquamarin. Hotellet har en egen restaurang. Läs mer om hotellet här...
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara