Skip to main content

Kosta Outlet med Safariparken

Här kombinerar vi bra shopping på Kosta Outlet med spännande besök på Kosta Safaripark. Kosta Outlet med flera butiker lockar säkert till ett och annat inköp, här finns över 200 olika varumärken. Safariparken ligger bara en kort tur ifrån vårt hotell. Vi besöker även trästaden Eksjö.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Kosta

Efter uppsamling och stopp för fika på egen hand, beger vi oss mot Kosta och dess stora Outlet. Här finns många olika butiker och mängder med fina erbjudanden. Vi får några timmar för shopping och lunch på egen hand. Sedan beger vi oss mot vårt hotell, Kosta Lodge. Här bor vi trevligt, antingen i mysiga stugor eller i rummen i huvudbyggnaden. Här finns bastu och relaxavdelning, eller varför inte ta en kort promenad i omgivningarna. Middagen äter vi gemensamt på hotellet.

Dag 2: Kosta – Hemorten

Efter en god natts sömn och kanske lite senare frukost så beger vi oss mot Safariparken. Vi kör bussen genom parken och ser Visenter, Dovhjortar, Kronhjortar, Mufflon och Vildsvin, förhoppningsvis på nära håll. Sedan beger vi oss uppå mot trästaden Eksjö, här får vi lite egen tid för lunch och att strosa runt i denna mysiga stad. I Gamla stan finns historiska miljöer och kullerstensgator som berättar om hur livet en gång såg ut i Eksjö. Sedan återstår bara hemresan.

Karta

Resekalender
11/2Skidresa Kirchberg in Tirol, Hotel Zentralfrån 9 195:-
16/2Ullaredfrån 200:-
21/2Cinderella - måndagfrån 495:-
23/2Ullaredfrån 200:-
25/2Shopping Burg från 1 590:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara