Skip to main content

Kolmården

Följ med oss till Nordens största djurpark - Kolmården!
Se exotiska djur, upplev den välkända delfinshowen och hälsa på Bamse och alla hans vänner!

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Kolmården - Norrköping

Efter uppsamling styr vi vår buss mot Östergötland och Kolmården. Ett stopp för lite fika hinner vi med innan vi når Kolmården under sen förmiddag.
Nu har vi två dagar att upptäcka Nordens största djurpark. I parken hittar vi mer än 60 olika djurarter, här finns exotiska djur som tigrar, lejon och elefanter men även nordiska djur som till exempel älgar.
Kolmården har anpassat samtliga djurs miljöer så det ska likna deras naturliga levnadsmiljöer. Passa på att vara med på någon djurvisning där parkens vårdare tar hand om djuren.
Ni har även god tid att hinna med Bamses värld. Här kan ni åka karuseller träffa Bamse och alla hans vänner och delta i Bamseteatern "Bamse och den hemliga kistan" där ni själva får delta i en spännande handling.
Läs mer om Kolmården här.
Nöjda med dagen tar vi oss in till Norrköping och vårt hotell Comfort Hotel Norrköping, här checkar vi in för en god natts sömn - middag på egen hand.
 

Dag 2 Norrköping - Kolmården - Hemorten

Efter en god frukost tar vi bussen ut till Kolmården på nytt för att hinna med ytterligare en dag i parken. Senar under eftermiddagen sitter vi upp i bussen på nytt och tar oss hem mot västsverige.
 

Karta

Resekalender
11/2Skidresa Kirchberg in Tirol, Hotel Zentralfrån 9 195:-
16/2Ullaredfrån 200:-
21/2Cinderella - måndagfrån 495:-
23/2Ullaredfrån 200:-
25/2Shopping Burg från 1 590:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara