Skip to main content

Jul i Karlstad

Varför inte fira en härlig Jul i Karlstad. Slipp alla Julbestyr och följ med oss på en 4-dagars resa med god mat och dryck. Vår Julvärd tar emot oss vid ankomst.
Här får vi möjlighet att besöka Midnattsmässan, Julottan och för den som vill tar vår Julvärd oss med Lars Lerins utställning på Sandgrund.

Dagsprogram

Dagsprogram

23/12 – Hemorten – Karlstad

Efter uppsamling så beger vi oss norrut mot Karlstad. Vi gör stopp för lunch utmed vägen på egen hand. Efter incheckning på hotellet så bjuds vi på glögg och pepparkakor. Sedan får vi någon timma ledigt innan vi bjuds på en 3-rätters middag. Tv står på för dem som vill se Bingolottos uppesittarkväll. Gottebord.

24/12  – Karlstad

Efter frukost tar vår Julvärd oss med på en stadspromenad och visar oss runt i denna trevliga stad. Alla har vi väl hört om ”Sola i Karlstad”, så vi kan ju hoppas att solen lyser på oss denna december dag. Lunch står serverad innan vi sätter oss ner för att möta Kalle Anka och hans vänner. Sedan dukas det stora Julbordet upp och gottebordet kommer snart efter. För den som vill så kan man ta en kort promenad till Karlstad Domkyrka för Midnattsmässan.

25/12  – Karlstad

För den morgonpigga, Julotta i Karlstads domkyrka. Därefter en god frukost. Denna dag kan den som vill följa med till Sandgrund och Lars Lerins konstutställning (entré tillkommer).  Sedan väntar en god lunch och efter så finns det lite ledig tid för egna aktiviteter eller om vår Julvärd hittar på något annat trevligt. 3-rätters middag med efterföljande gottebord väntar.

26/12  – Karlstad – Hemorten

Dagen startar som vanligt med en god frukost. Förhoppningsvis mätta och belåtna efter ett par sköna dagar så beger vi oss snart hemåt.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
23/12Scandic WinnMer än 84 695:-BokaMer information

Hotell

Scandic Winn
Scandic Winn
Dag 1-4 - Scandic Winn, Karlstad
Resekalender
7/12Cinderella - Lördagfrån 995:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara