Skip to main content

Helsingborg med Trädgårdsfest

Den stora trädgårdsfesten på Sofiero i Helsingborg är ett mycket omtyckt evenemang för alla trädgårdsintresserade, och bjuder på inspiration, kunskap och försäljning av blommor och växter. På denna tvådagarsresa passar vi på att se oss om lite i omgivningarna kring Helsingborg också, och den som vill kanske även hinner med att ”tura” över till danska Helsingör?

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Helsingborg

Efter uppsamling kör vi söderut och gör ett uppehåll under förmiddagen för lite fika på lämpligt ställe. Vi tar sedan vägen över Kullahalvön och passerar bland annat Mölle och Höganäs, där vi imponeras av den vackra naturen. Väl på plats i Helsingborg checkar vi in på vårt mycket centrala hotell, och har resten av eftermiddagen och kvällen fri för egna upptåg. Kanske någon väljer att ta båten över till danska Helsingör, eller bara ”tura” fram och tillbaks mellan Helsingborg och Helsingör?

Dag 2: Helsingborg – Hemorten

Efter frukost checkar vi ut och tar åter plats i vår buss. Vi reser den korta biten ut till Sofiero slott och nu är det dags att besöka den stora Trädgårdsfesten, som lockar tusentals besökare varje år. Här finns massor att upptäcka! Under festligheterna kan besökarna välja att ta del av det späckade programmet eller att bara vandra runt i lugn och ro och njuta av den fantastiska stämning som skapas. Här finns en stor trädgårdsmarknad som erbjuder det mesta till din trädgård men även närproducerade delikatesser och god mat och dryck. Nöjda med besöket reser vi vidare hemåt under eftermiddagen och når våra hemorter frampå kvällen.

Karta

Resekalender
11/2Skidresa Kirchberg in Tirol, Hotel Zentralfrån 9 195:-
16/2Ullaredfrån 200:-
21/2Cinderella - måndagfrån 495:-
23/2Ullaredfrån 200:-
25/2Shopping Burg från 1 590:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara