Skip to main content

Malmö - De’ e’ det här vi kallar kärlek!

Följ med oss till Malmö och se den populära Musikalen.

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal som har premiär på Nöjesteatern i Malmö den 22 september 2023.

Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Malmö

Efter uppsamling styr vi söder ut mot Skåne och Malmö. Vi räknar att nå vårt hotell under tidig eftermiddag. sedan har vi resten av dagen fritt för egna aktiviteter. Kanske en sväng över till Köpenhamn med tåg.

Dag 2: Malmö

Efter frukost så har vi nästan hela dagen fritt, en god lunch eller kanske en tur till Köpenhamn denna dag. Passa på att ät en bit mat innan vi tar oss till Teatern.

Föreställningen startar kl. 19.00 och varar cirka tre timmar inklusive en paus.

Läs mer om Musikalen här: 

Dag 3 Malmö - Hemorten

Efter frukost och lite egen tid i Malmö lämnar vi Skåne bakom oss och styr åter hemmåt.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-01-26Scandic St Jörgen, MalmöMer än 82 095:-BokaMer information

Hotell

Scandic St Jörgen, Malmö
Scandic St Jörgen, Malmö
Centralt hotell, nära till restauranger och Centralstationen. Läs mer om hotellet här:
Resekalender
29/11Ullaredfrån 250:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara