Skip to main content

Dansbandsveckan ombord på Viking Cinderella

Dansbandsveckan på Cinderella fyller 10 år och det tänker vi fira med pompa och ståt. Under veckan väntar ett fullspäckat program på alla scener och dansgolv, från country till gammaldans och allt däremellan.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Cinderella

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för mat hinner vi med innan det är dags att kliva ombord på Östersjöns nöjeskryssare Cinderella, som avgår  kl 17.00. Ombord letar vi upp våra trevliga hytter, för den som vill kan man boka till fantastiska Vikingbuffé med öl/vin/läsk/kaffe. Efter detta finns det god tid att spendera på något av tre dansgolven runt om på Cinderella.

Dag 2: Kryssning Cinderella – Stockholm – Hemorten

Brunch står uppdukad för de som har förbokat detta, därefter har du hela dagen på dig att bekanta dig närmare med Cinderella. Varför inte unna dig en skön och avkopplande SPA Ritual (kan förbokas hos oss i samband med bokning), shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken och eller fila på dansstegen när tv-kändisen Tony Irving håller i en danskurs. Passa även på att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 14.00. Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

För uppdaterad artistlista tryck här:

Mer information om dansbandsveckan tryck här

Karta

Hotell

Viking Cinderella
Viking Cinderella
Allas vårt favorit fartyg Viking Cinderella! Här finns någon för alla, god mat, underhållning och shopping till sjöglada priser! Läs mer om Cinderella här...
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara