Skip to main content

Dansbandsveckan ombord på Viking Cinderella

I januari är det återigen dags för Viking Cinderella att arrangera sin dansbandsvecka.
Njut till tonerna av flera av Sveriges mest välkända dansband. Det kommer finnas något för alla smaker att ta sig en svängom till!

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Cinderella

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för mat hinner vi med innan det är dags att kliva ombord på Östersjöns nöjeskryssare Cinderella, som avgår  kl 18.00. Ombord letar vi upp våra trevliga hytter, och samlas därefter för gemensam middagbuffé. I resans pris ingår fartygets fantastiska Vikingbuffé med öl/vin/läsk/kaffe. Efter detta finns det god tid att spendera på något av tre dansgolven runt om på Cinderella.

Dag 2: Kryssning Cinderella – Stockholm – Hemorten

Frukostbuffén står uppdukad och därefter har du hela dagen på dig att bekanta dig närmare med Cinderella (på avresorna fredag och lördag utgår frukost buffé mot Brunch). Varför inte unna dig en skön och avkopplande SPAbehandling (kan förbokas hos oss i samband med bokning), shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken och eller  fila på dansstegen när tv-kändisen Tony Irving håller i en danskurs. Passa även på att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 15.15. Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

För uppdaterad artistlista tryck här:

 

Mer information om dansbandsveckan tryck här

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
23/1Viking LineRing oss på 0511-34 66 60 för att boka695:-Ring oss på 0511-34 66 60 för att bokaMer information
AvresaHotellLediga platserFrån pris
25/1Viking LineFullbokad, väntelista995:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Viking Line
Viking Line
På många av våra resor reser vi med Ålandsbaserade rederiet Viking Line. Njut av god mat, trevlig underhållning och taxfree priser. OBS ID-kontroller På samtliga av Viking Lines resor måste man kunna...
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara