Skip to main content

Dagspa på Arken Art Garden Spa

Hotel Arken & Art Garden Spa ligger i området Arendal i Torslanda på Hisingen. Det förstklassiga Art Garden Spa kan liknas vid en stor oas för avkoppling och vila. Här njuter vi av ett halvdagspaket som inleds med en lyxig frukost som följs av cirka tre timmars tid för avkoppling och rekreation. Här finns bastubad, vilsamma rum och bad i varma källor. Både inomhus och utomhus.

Vi reser sydväst till Göteborg och Hisingen. Under morgonen når vi Hotel Arken i Arendal där vi välkomnas in till hotellets restaurang och deras lyxiga frukostbuffé. Här serveras en stor mängd ekologiska råvaror och vid vackert väder finns möjligheten att äta på verandan och blicka ut över Göteborgs skärgård.

Efter frukosten välkomnas vi in i Art Garden Spa för några timmars avkoppling i stillhet och harmoni. Det är möjligt att inleda besöket med en avslappnande japansk tvagningsritual i ett vackert tvagningsrum. Inomhus finns flera varma pooler att välja bland och även en bastuoas som erbjuder bland annat ång-, salt- och isbastu. I utomhusträdgården finns bland annat två varma pooler och en utomhusbastu. Här finns även bekväma liggstolar där man kan ligga insvept i en badrock och njuta av fåglarnas sång och vindens andetag.

 

Efter cirka tre timmars avkoppling är det lunchtid och det är dags att lämna spaavdelningen. Det ges sedan fri tid till förslagsvis äta lunch i hotellets restaurang (ingår ej i resans pris). Efter lunchen finns det även tid till en promenad i närområdet eller att boka en skönhetsbehandling/massage som förbokas via hotellets hemsida. Under eftermiddagen kommer vår buss och hämtar oss och vi reser hemåt.

Resan kan komma att samköras med vår dagstur Hönö och Öckerö.

Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara