Skip to main content

Skärgårdskryssning med Viking Cinderella

Äntligen! Nu kan vi återigen presentera lite kryssningar med vårt härliga kryssningsfartyg Viking Cinderella. Efter månader i hamn lovar vi att både fartyget och dess personal står redo för att ta emot oss, så följ med på en härlig sommarkryssning i Stockholms fantastiska skärgård.

Konceptet blir förstås lite annorlunda denna sommar, och vi och Viking Line kommer göra allt för att kryssningen skall bli så säker och trevlig som möjligt. Ombord kommer det vara ett begränsat antal resenärer och fokus blir på den vackra skärgården, god mat och dryck – och lite musik och underhållning förstås.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling styr vi vår buss till Stockholm där Cinderella väntar på oss, för avgång redan kl 13.00. Väl installerade i våra hytter är det dags att njuta av den vackra skärgården. På panoramadäck finns underhållning med kryssningsvärd och trubadur, eller kanske vill du hellre starta kryssningen med en lunch? Under eftermiddagen bjuds vi på allsång och skärgårdsvisor på däck 12, och på Etage Terrazz spelas loungemusik och här finns också en kryssningsvärd.  Taxfree butiken är naturligtvis öppen och välfyllt och lockar med många fina sommarerbjudanden.

Ombord kommer man också ha livemusikquiz och självklart serveras det under kvällen en god buffé. Vi får förrätt och dessert serverade på tallrik, buffén får man också serverad med hjälp av personal, som finns på plats för att undvika köbildning. Mätta och belåtna kanske en kvällsdrink kan avnjutas på däck i solnedgången.

Dag 2: Stockholm – Hemorten

Vi startar dagen med en stärkande sjöfrukost och kl 09.30 är vi tillbaks i Stockholm igen. Nu återstår bara bussresan till respektive hemort.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2020-07-23CinderellaMer än 8995:-BokaMer information
2020-07-30CinderellaMer än 8995:-BokaMer information
2020-08-06CinderellaMer än 8995:-BokaMer information
2020-08-13CinderellaMer än 8995:-BokaMer information

Hotell

Cinderella
Cinderella
Viking Cinderella är är Viking Lines okrönta nöjesdrottning. Här hittar du Östersjöns största konsertscen med nya uppträdanden varje dag. Liveartister, orkestrar, dansband och dj:s – se till att inte...
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara