Skip to main content

Höstkryssning med Viking Cinderella

Följ med på en weekendkryssning i höst, hos oss kan du välja att kryssa på torsdagar, lördagar och söndgar.
Både på bussen och ombord på Cinderella kommer det vara ett begränsat antal resenärer, allt för att ni ska känna er säkra. Läs mer om Viking Lines åtgärder här.

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Cinderella

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för mat hinner vi med innan det är dags att kliva ombord på Östersjöns nöjeskryssare Cinderella, som avgår kl 17.30. Ombord letar vi upp våra trevliga hytter. Ombord finns flertalet trevliga restauranger, och hos oss kan du förboka flera alternativ!  Under torsdagsavgångarna bjud det på akustiska konserter med folkkära artister och på lördagsavgångarna är det standup med välkända komiker. Läs mer om utbudet här.

Dag 2: Kryssning Cinderella – Stockholm – Hemorten

Vi vaknar upp efter en god natts sömn och har nu chans att njut av några timmar i Stockholms skärgård, passa på att shoppa och fynda i Taxfree, läs mer om aktuella erbjudanden här. Vi hinner även med att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 14.30. Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

Karta

Hotell

Cinderella
Cinderella
Viking Cinderella är är Viking Lines okrönta nöjesdrottning. Här hittar du Östersjöns största konsertscen med nya uppträdanden varje dag. Liveartister, orkestrar, dansband och dj:s – se till att inte...
Resekalender
15/4Holland med Blomstertågetfrån 7 095:-
18/4Hälsoresa till Polenfrån 5 895:-
29/4Berlinfrån 3 350:-
29/4Cinderella - torsdagfrån 495:-
1/5Cinderella - lördagfrån 595:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara