Skip to main content

Ginmässa på Viking Cinderella

Kryssa ut en nöjesfylld vårweekend med ginmässa – en ginkryssning med spännande tastings tillsammans med proffsen från de stora destillerierna. Nu får du också chansen att lära dig blanda till den perfekta GT:n med olika tonics och garneringar

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Cinderella

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för mat hinner vi med innan det är dags att kliva ombord på Östersjöns nöjeskryssare Cinderella, som avgår dagligen kl 17.00). Ombord letar vi upp våra trevliga hytter, för den som vill kan man boka till fantastiska Vikingbuffé med öl/vin/läsk/kaffe. Under kvällen har vi gott om tid att prova Gin sorter från hela världen som bland annat Bombay Sapphire och Hernö Gin.

Dag 2: Kryssning Cinderella – Stockholm – Hemorten

För den som vill kan man boka till en härlig brunchbuffé att starta dagen med och därefter finns gott om tid att njuta av Cinderella. Mässan håller öppet även under hemresan så för den som vill kan man prova vidare under dagen. Ni kan även shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken. Passa även på att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm. Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

För artistlista tryck här:

 

Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara