Skip to main content

Champagneresa med direktbuss

PRISSÄNKT! 

 

En fantastisk resa till härliga Champagne med en personlig touch av både små och stora hus. Under denna resa får vi möjlighet att utforska flera vingårdar och både dricka med även köpa med oss av dessa gyllene droppar hem.

Dagsprogram

Dag 1 & 2: Hemorten – Bergères-lès-Vertus

Vi kliver på bussen i Skövde och hämtar upp fler resenärer längs vägen innan vi påbörjar vår resa söderut. Vårt hotell, Hostellerie Mont-Aime som vi bor 3 nätter på, ligger trevligt beläget i Bergères-lès-Vertus, där har vi även tillgång till hotellets spaavdelning och andra bekvämligheter. Vi kommer starta eftermiddagen med en trevlig champagneprovning och fortsätter kvällen med en gemensam middag på hotellet.

Dag 3: Utflykt till 2 champagnegårdar

Nu är det dags att besöka 2 olika champagnegårdar i Ay, där vi får prova trevliga champagner, en av gårdarna är det världskända huset Deutz där vi får en privat och specialanpassad rundtur för bara oss. Vi äter lunch på en lokal restaurang. Vi fortsätter till Epernay på seneftermiddagen där ni får fri tid att bekanta er ett par timmar i området. Här finns massor av trevlig hus att besöka! Vi fortsätter tillbaka till hotellet och kvällen avslutas med en god middag.

Dag 4: Utflykt till Val d´Or

Vi besöker 2 olika gårdar där vi får prova champagner och visas runt på gårdarna. Mellan dessa besök bjuds vi på en härlig picnic. Vi åker tillbaka till hotellet nu finns det tid för spa eller promenera omkring i området. Vi avslutar kvällen med en gemensam middag på hotellet.

Dag 5 & 6: Champagne – Hemorten

Efter en härlig frukost och några sköna dagar påbörjar vi vår hemresa och når våra respektive hemorter på måndagens förmiddag/lunch.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
8/4Hostellerie Du Mont Aimé, Bergères-lès-VertusMer än 812 900:-BokaMer information

Hotell

Hostellerie Du Mont Aimé, Bergères-lès-Vertus
Hostellerie Du Mont Aimé, Bergères-lès-Vertus
Hostellerie Du Mont Aimé är ett mysigt hotell i hjärtat av Champagne. Hotellet har en egen spaavdelning som vi har tillgång till. Läs mer om hotellet här...
Resekalender
29/2Cinderella - Lördagfrån 995:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara