Skip to main content

Björn Skifs på Hamburger Börs

Björn Skifs älskade och mycket uppskattade krogshow En värld av Skifs på Hamburger Börs har nu fått extra föreställningar under våren. Tillsammans med ett tiomannaband bestående av några av Sveriges främsta musiker framförs välkända hits från hans långa karriär. Showen är fylld av värme och humor, skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar. Vi får bland annat höra superhits som Hooked on a feeling och Michelangelo men även nyskrivna låtar och covers från andra internationella artister.

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling reser vi till Stockholm med stopp för fika och lunch utmed vägen. Vi anländer till centrala Stockholm under tidig eftermiddag och checkar in på Hotel Birger Jarl. Efter tid för incheckning och lite fri tid samlas vi och beger oss till anrika Hamburger Börs vid Kungsträdgården. De öppnar upp cirka 17.00 och vi visas till våra bord i sidosalongen, som vi använder hela kvällen med god sikt till scenen. Vi serveras en trerätters middag (dryck tillkommer) och sedan njuter vi av Björn Skifs fantastiska show En värld av Skifs. Efter showen är slut är det cirka 30 minuters promenad till vårt hotell. Det finns även möjlighet att åka lokalbuss eller taxi tillbaka till hotellet.

Dag 2: Stockholm – Hemorten

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell och får sedan en fri förmiddag i vår huvudstad där det finns mycket att se och uppleva. Vi reser hemåt först efter lunch och når våra hemorter under kvällen.

Resekalender
31/3Påskmarknad Rostockfrån 2 795:-
31/3Kielkryssningfrån 1 695:-
1/4Cinderella - lördagfrån 795:-
3/4Tommy Körberg - Grand Finalefrån 1 295:-
5/4Ullaredfrån 250:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara