Skip to main content

Änglagård med kryssning på Viking Glory

Följ med till Stockholm och upplev musikalen Änglagård med bland annat Helen Sjöholm och Tommy Körberg, efter föreställningen kryssar vi med Viking Lines senaste tillskott Viking Glory och njuter av en adventskväll på Östersjön!

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Stockholm - Kryssning Viking Glory

Efter uppsamling reser vi till Stockholm med stopp för lite mat på vägen. På plats vid Oscarsteatern lintar vi våra platser för att njuta av musikalen Änglagård klockan 15.00.
Efter några timmars underhållning tar vi oss åter med vår buss med sikte på Stadsgården där Viking Glory ligger och väntar på oss. Väl ombord på Viking Lines senaste tillskott tar vi och letar upp våra hytter. För de som vill kan man boka till ett härligt julbord ombord signerat det svenska kocklandslaget. Om man önskar något annat så finns "Östersjöns första saluhall" ombord, här kan välja allt från pizza till husmanskost!

Dag 2 Åbo - Stockholm  - Hemorten

Under morgonen lägger Viking Glory till vid Åbo hamn innan vi vänder tillbaka mot Stockholm klockan 08:45, nu har vi hela dagen att förlusta oss ombord! För den som vill kan man passa på att koppla av i "Archipelago Spa" eller träna i fartygets gym, shoppa till sjöglad priser i fartygets Taxfree och äta god mat i någon av restaurangerna. Strax innan klockan 19.00 når vi åter Stockholm och så fort alla är på plats i bussen tar vi sikte på våra respektive hemorter!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2023-12-03Viking GloryFullbokad, väntelista1 895:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Viking Glory
Viking Glory
Östersjöns modernaste fartyg är specialdesignat för att ge dig en extra lyxig kryssningsupplevelse. Viking Glory är också ett av världens mest klimatsmarta fartyg. Läs mer om Viking Glory här...
Resekalender
29/11Ullaredfrån 250:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara