Kryssning med Viking Cindrella

Ny2 dagar. Pris fr. 1 195 kr :-

  • Cinderella
  • Kryssningar
  • Resor från Gotland

Kombinera vår vackra huvudstad med en kryssning till Mariehamn ombord på
Viking Cinderella!

Dag 1 Visby – Bromma – Viking Cinderella

Vi tar oss med flyg från Visby och Gotland till Bromma flygplats, där vår buss tar oss med in till centrala Stockholm. Väl framme i vår huvudstad har vi några timmars att spendera fritt, kanske blir det lite shopping eller en uteservering i gamla stan? På den senare delen av eftermiddagen rullar vi vidare med vår buss till stadsgården och Viking Lines terminal.
Ombord letar vi upp våra trevliga hytter, och samlas därefter för gemensam middagbuffé. I resans pris ingår fartygets fantastiska Vikingbuffé med öl/vin/läsk/kaffe. Senare på kvällen finns det alla möjlighet att roa sig. Kanske vill du lyssna på trubaduren i puben, slå klackarna i taket inne i nattklubben Etagé, eller njuta av goda viner och lyssna på pianisten i Bottega Prosecco Bar? Ombord finner du all tänkbar underhållning – här finns verkligen något för alla!

Dag 2: Kryssning Cinderella – Nynäshamn – Visby

Frukostbuffén står uppdukad och därefter har du hela dagen på dig att bekanta dig närmare med Cinderella. Varför inte unna dig en skön och avkopplande SPAbehandling (kan förbokas hos oss i samband med bokning), shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken och kanske spela lite bingo. Passa även på att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 15.15. Vi kliver upp på vår buss och hinner med ett stopp vid någon av de större shoppingcentrumen i södra Stockholm innan vi tar oss till Nynäshamn och tar kvällsfärjan tillbaka till Visby!

Liknande resor

Ny

Geiranger & Atlanthavsvägen från Visby

Få länder i Europa har så fascinerande natur som Norge. Under resan använder vi oss utav både flyg, buss och båt, en av resan höjdpunkter är sjöresan med Hurtigruten.

Ny

Tyrolen från Visby

Alperna på sommaren är något av det vackraste som finns med snöklädda alptoppar, sol från en blå himmel, härligt blommande ängar och betande kor.

Avresedatum och priser

Status & datumPrisBoka
Platser kvar 2 Jul 20171 195 kr
Platser kvar 3 Jul 20171 195 kr

Information

I resan ingår:

• Flyg Visby – Bromma
• Transfers i Stockholm
• Del i insideshytt
• Viking buffé inkl dryck
• Frukost
• Färja Nynäshamn – Visby

Tillägg  A-utsideshytt:

180:-/person