Jul och Nyårs resa till Thailand och Mae Phim

17 dagar. Pris fr. 27 995 kr :-

 • Thailand
 • Buss & Flyg

Efter att under de senaste åren ordnat med flertalet populära resor till Thailand under höst/vinter säsongerna, har vi märkt att suget att slippa den svenska julstressen och det tråkiga väder är stort.

Så vad passar då inte bättre än att fly fältet och ta en semester i härliga Mae Phim? Här ligger temperaturen runt 30 grader både på land och i vatten, och ingen svensk julstress så långt ögat kan nå!

Dag 1

Efter uppsamling för de av er som bokat detta möter vi upp på Landvetter för att här börja vår resa. Efter mellanlandning och planbyte i Helsingfors är flygtiden till Bangkok ca 9 timmar och under flygningen serveras dels middag och dels frukost vilka ingår i resans pris.

Dag 2

Vi landar tidigt på morgonen lokal tid (sex timmars tidsskillnad) och efter passering av passkontrollen tar vår buss och reseledare oss till Mae Phim, det tar drygt två timmar plus en bensträckare efter ca en timmas färd. När vi kommer fram bjuds vi först på en kombinerad frukost/lunch på hotellet innan ni därefter får era rumsnycklar samt er första inbokade massagetid.

Kanske vill ni redan nu ta ert första dopp i vad som anses vara Thailands renaste badvatten innan vi har vår välkomstinformation samt gör en orienterande ”bytur” vilken följs av att vi äter vår välkomstmiddag.

Dag 3 – 16

En lat jul och nyårshelg är att vänta längs Rayong Beach. I resans pris ingår även tre stycken helkroppsmassage, frukost och middag varje kväll samt fler stycken hel och halvdagsutfärder.

Preliminärt utfärdsprogram

Halvdagsutfärd en dag gör en ca tre timmar lång utfärd till Rayong akvarium – ett projekt från det Thailändska kungaparet som visar djurlivet under ytan i den del av Siamviken vi befinner oss samt ger en ”fristad” åt utrotningshotade sköldpaddsarter. På väg tillbaka mot Mae Phim besöker vi också ett tempel som ”vaktas” av en flock – snälla – apor.

Halvdags naturutfärd till en handelsträdgård med bl.a. orchidéförsäljning, en riktigt genuin fiskeby, Mae Phims ”Lilla Venedig” m.m.

Halvdags shopping- och middagsutfärd till shoppingcentra i staden Rayong och den unika regnskogsrestaurangen Tamnanpar.

Halvdagsutfärd till en enorm frukt- och orchidéodling där vi guidas runt samt får äta så mycket frukt vi orkar.

Eftermiddagsutfärd till en lokal marknad.

Kvällsutfärd till en flod där vi åker båt med middag ombord samt upplever ”skådespelet” med Eldflugor.

Dag 17

Avresa från Mae Phim tidigt på morgonen och även på hemresan serveras det mat som är kostnadsfri. Vi når åter svensk mark under eftermiddagen.

Liknande resor

Peking

Följ med på en storslagen resa till Kina och dess huvudstad Peking!  Shopping, historia och en annorlunda kultur väntar oss här i fjärran östern.

Almuñécar

Fly vintermörker och kyla och följ med oss till härliga Andalusien! Här bor vi i tre veckor på fina Hotel Victoria Playa, beläget endast 200 m från stranden och en kort promenad från både köpcentrum och gamla staden.

Avresedatum och priser

Status & datumPrisBoka
Platser kvar 22 Dec 201727 995 kr

Information

I resan ingår:

 • Flygresa Bangkok t/r
 • Transfer Bangkok-Mae Phim t/r
 • Boende i dubbelrum på 3-stjärnigt hotell,
 • Lunch dag 2 i Mae Phim
 • Frukost
 • Middagar i Mae Phim på lokala restauranger
 • Tre helkroppsmassage
 • 6 stycken utfärder
 • Svensktalande lokalguides tjänster
 • all dricks under måltider och utfärder.

Tillägg, enkelrum:

3 500:-

Tillägg anslutning Landvetter:

300:- kronor per väg

Valuta:

Bath