Jul och Nyårs resa till Thailand och Mae Phim

17 dagar. Pris fr. 27 995 kr :-

 • Thailand
 • Buss & Flyg

Efter att under de senaste åren ordnat med flertalet populära resor till Thailand under höst/vinter säsongerna, har vi märkt att suget att slippa den svenska julstressen och det tråkiga väder är stort.

Så vad passar då inte bättre än att fly fältet och ta en semester i härliga Mae Phim? Här ligger temperaturen runt 30 grader både på land och i vatten, och ingen svensk julstress så långt ögat kan nå!

Dag 1

Efter uppsamling för de av er som bokat detta möter vi upp på Landvetter för att här börja vår resa. Efter mellanlandning och planbyte i Helsingfors är flygtiden till Bangkok ca 9 timmar och under flygningen serveras dels middag och dels frukost vilka ingår i resans pris.

Dag 2

Vi landar tidigt på morgonen lokal tid (sex timmars tidsskillnad) och efter passering av passkontrollen tar vår buss och reseledare oss till Mae Phim, det tar drygt två timmar plus en bensträckare efter ca en timmas färd. När vi kommer fram bjuds vi först på en kombinerad frukost/lunch på hotellet innan ni därefter får era rumsnycklar samt er första inbokade massagetid.

Kanske vill ni redan nu ta ert första dopp i vad som anses vara Thailands renaste badvatten innan vi har vår välkomstinformation samt gör en orienterande ”bytur” vilken följs av att vi äter vår välkomstmiddag.

Dag 3 – 16

En lat jul och nyårshelg är att vänta längs Rayong Beach. I resans pris ingår även tre stycken helkroppsmassage, frukost och middag varje kväll samt fler stycken hel och halvdagsutfärder.

Preliminärt utfärdsprogram

Halvdagsutfärd en dag gör en ca tre timmar lång utfärd till Rayong akvarium – ett projekt från det Thailändska kungaparet som visar djurlivet under ytan i den del av Siamviken vi befinner oss samt ger en ”fristad” åt utrotningshotade sköldpaddsarter. På väg tillbaka mot Mae Phim besöker vi också ett tempel som ”vaktas” av en flock – snälla – apor.

Halvdags naturutfärd till en handelsträdgård med bl.a. orchidéförsäljning, en riktigt genuin fiskeby, Mae Phims ”Lilla Venedig” m.m.

Halvdags shopping- och middagsutfärd till shoppingcentra i staden Rayong och den unika regnskogsrestaurangen Tamnanpar.

Halvdagsutfärd till en enorm frukt- och orchidéodling där vi guidas runt samt får äta så mycket frukt vi orkar.

Eftermiddagsutfärd till en lokal marknad.

Kvällsutfärd till en flod där vi åker båt med middag ombord samt upplever ”skådespelet” med Eldflugor.

Dag 17

Avresa från Mae Phim tidigt på morgonen och även på hemresan serveras det mat som är kostnadsfri. Vi når åter svensk mark under eftermiddagen.

Liknande resor

Ny

New York

Det finns få städer i världen som har så mycket att erbjuda som New York – staden som aldrig sover! Här hittar vi världskända byggnader och parker, spännande museer och shopping i världsklass.

Ny

Italien – mat och vin

Italien är ju känt för många saker, inte minst sin fantastiska mat och sitt goda vin. Under denna resa får livsnjutaren smaka på några av godsakerna landet har att erbjuda.

Avresedatum och priser

Inga datum tillgängliga

Information

I resan ingår:

 • Flygresa Bangkok t/r
 • Transfer Bangkok-Mae Phim t/r
 • Boende i dubbelrum på 3-stjärnigt hotell,
 • Lunch dag 2 i Mae Phim
 • Frukost
 • Middagar i Mae Phim på lokala restauranger
 • Tre helkroppsmassage
 • 6 stycken utfärder
 • Svensktalande lokalguides tjänster
 • all dricks under måltider och utfärder.

Tillägg, enkelrum:

3 500:-

Tillägg anslutning Landvetter:

300:- kronor per väg

Valuta:

Bath