Alla resor

TUR_logo_Bla

TUR-mässan 2014

Följ med oss på en heldagsresa till Sveriges största mässa med inriktning på  på rese-, turist- och mötesindustrin

Kom igen Charlie
Ny

Kom igen Charlie på Oscarsteatern

Teater i Stockholm, kan det bli bättre.

Robert  Gustavsson, Claes Månsson och Suzanne Reuter lyfter denna föreställning till skyarna.

Välkommen.

Untitled-1
Ny

Dansbandsfestival i Ullared

Varför inte kombinera lite shopping med en trevlig danskväll. Sveriges senaste dansbandsfestival äger nämligen rum mitt i shoppingmetropolen Ullared.

Garn
Ny

Handarbetsmässa i Allinge på Bornholm

Strik-Bornholm, Handarbetsmässa i Allinge, Bornholm

MK bussresor i samarbete med Group Bornholm anordnar resa till Strik-Bornholm, Handarbetsmässa i Allinge, Bornholm.

Photokina
Ny

Photokina 2014 -Fotomässa i Köln

         Vartannat år finns det ett fokus i Cologne: Photokina, världens ledande mässa inom foto. Vi är några fotovänner som hade tänkt åka till Photokina som sammanför teknik, professionella och konsumenter med en passion för fotografi – på ett sätt som ingen annan händelse kan matcha.

Mia kajskul8
Ny

Mia Skäringer på Kajskjul 8

Missa inte Mia Skäringer i hennes nya föreställning PÅ KAJSKJUL 8!
En trevlig weekend i Göteborg med shopping och show.

 

HEMLIG
Ny

Hemlig resa

De senaste åren har vi ordnat en hemlig resa, och tidigare har resmålen varit till hemliga platser i Sverige. I år tänkte vi ta er med på en spännande och innehållsrik resa till ett land utanför rikets gränser

Adriatiska
Ny

Adriatiska Rivieran – sol, bad, vin och kultur

Det är hit till den adriatiska kusten som italienarna själva åker på semester, till Adriatiska Rivieran eller ”La Riviera Romagnola” som sträckan kallas. Den tio mil långa kustremsan med alla fantastiska stränder ligger i nordöstra Italien och lockar varje år miljontals turister till sol och bad.

Andalusien2

Andalusien

Andalusien, Spaniens sydligaste landskap. Ett kontrasternas landskap med snötäckta bergstoppar i Sierra Nevada, sönderbrända högplatåer och yppiga bergssluttningar med sagolikt vackra vita byar.

Dubai

Dubai

Under dessa dagar så får vi uppleva allt från världens högsta skyskrapa till de gamla krydd- och guldmarknaderna.

Gotland Fiskaregränd

Gotland 6 dagar

För er som inte kan få nog av härliga Gotland kan ni välja att stanna 6 dagar. Precis som på våra 5 dagars resor ingår Frukost och middag varje kväll, ända skillnaden är att ni nu har en ledig dag att spendera på denna Östersjöpärla!

Gotland Visby

Gotland 5 dagar

Följ med till solskensön i öster med sin säregna natur, rika kulturliv och spännande historia! Våra guider och chaufförer tar oss med, dels med buss, dels till fots, för att visa oss ön.

Helsingfors

Helsingforskryssning

Följ med oss på en härlig och mycket prisvärd Östersjökryssning, med en heldag i den numera trendiga finska huvudstaden Helsingfors.

Irland Connemara

Irland – Den gröna ön

Följ med till Irland – den gröna ön! Vi erbjuder en fantastisk rundresa där vi får uppleva storslagen och vacker natur, trevliga människor och en gemytlig stämning.

Kiel

Kielkryssning

Följ med oss på denna trevliga resa till shoppingstaden Kiel. Vi bor två nätter ombord på Stenas nya fräscha färja och får en heldag i Kiel på egen hand.

DSC05238_view[1]

Kirchberg in Tirol

Nypistade backar, sol, god mat och en svalkande öl efter ett par åk låter väl inte helt fel? Följ med oss på MK bussresor till Kirchberg in Tirol, mitt i välkända Kitzbühler alpen.